Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از شاعران اهل بیت، مداحان و وعاظ طی بیانیه‌ای حمایت خود را از ابراهیم حاتمی کیا اعلام کردند. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جمعی از شاعران، وعاظ و خادمین هیات‌های اهل بیت طی بیانیه‌ای از ابراهیم حاتمی‌کیا حمایت کردند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

سلامٌ علی ابراهیم...
سلام بر ابراهیم سینمای ایران!
سلام بر بلبل عاشق، هم‌راز شقایق‌ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

ابراهیم عزیز!
اگر سقف پرواز اندیشه کج‌اندیشان به بلندای آسمان تو نیست، دل بد مکن...
از جغد‌های کور خرابه‌نشین چه توقعی داری؟
از سیمرغ‌های مرده بلورین چه انتظاری هست؟ آن‌ها را پرِ پرواز در پهنه آسمان ققنوسِ حقیقت نیست، آن‌ها را رخصت رسیدن به قاف بلند شام تو نیست...
آن‌ها که ساعت‌شان را به وقت گرینویچ تنظیم کرده‌اند، به وقت شام خفته‌اند و برنخواهندخاست...

آن‌جا که با صداقت و جسارت، هرگونه تعلق و وابستگی به بیگانه و غیر را نفی کردی و آن‌چه را امروز خیلی از مدعیان -به‌واسطه هزار بند تعلقی که بر خود ایجاد کرده‌اند- برای بیانش، شرم دارند و از این روی هزار عذر می‌آورند، مردانه فریاد زدی، صدای حرّیّت و آزادگی بود که از حنجره ققنوس سینمای ایران به گوش می‌رسید... فریاد‌های تو بیانیه استقلال و آزادگی سینمای انقلاب اسلامی بود، سینمایی که به آرمان‌هایش، به شهیدان عاشق‌پیشه‌اش، به راه شهیدانش، دل‌بسته و پای‌بند است.
همه ما پژواک صدای رسای تو هستیم، همه ما وابسته این انقلاب و نظام هستیم...
و تو نیز مطمئن باش، سپاهی از شهیدان تو را تا انتهای این مسیر هم‌راهی می‌کنند.


حجج اسلام:
سیدحسین آقامیری
سیدمحمد انجوی‌نژاد
سیدابراهیم چوبچیان
سیدمحسن حسینی‌سبزواری
سیدمهدی خضری
سیداحمد دارستانی
سیدمحسن دعایی
سیدمجتبی رضائی
سیدعبدالمجید سادات
سیدمحمدمهدی شفیعی
سیدمهدی صدرالساداتی
سیدعباس صفوی
سیدامین صفوی فومنی
سیدمهدی طباطبایی‌تربتی
سیدامیر عبدالملکی
سیدحسین مؤمنی
سیدرضا موسوی
سیدنواب موسوی
سیدجلال موسویان
سیدعباس موسوی‌مطلق
سیدمحمدحسین میرلوحی
سیدعلیرضا میرعمادی
سیدمهدی هوشی‌سادات

آقابابا، مجید
ابوالقاسمی، رسول
اجرایی، محمدحسین
احمدی‌حجت، حجت
اخوان، محمدعلی
اشهدتهرانی، حسین
اعلمی، امیریوسف
اعیان‌منش، جلال
الله‌وردی، حسین
الیاسی، هادی
امانی، محسن
انصاری، محمد
اوتارخانی، عباس

بابایی، مرتضی
باقری‌واعظ، محمد
باقی، محمدسجاد
بخشی، روح‌الله
بصیری، حمیدرضا
بهاری، ابراهیم
بی‌آزارتهرانی، احسان
بیاتانی، مصطفی
پهلوان‌زاده، کمیل
پیردهقان، عارف
تباشیر، محمود
ترابی، امیر
توکلیان، مصطفی

جلالی، علی
حاجی‌زاده، احمد
حجتی، مجتبی
حسن‌آبادی، مهدی
حسنی، روح‌الله
حسن‌پور، حسین
خاکی، مهزیار
خداپرست، علی‌اکبر
خلج، ناصر

دائی‌دائی، محمدمجید
داداشی، مقداد
دانشمند، مهدی
دشتی، علی‌اصغر
دغانلو، محمد
دولابی، مسعود
دهقان، مهدی
دیال‌آبادی، علیرضا
ربیعی‌پور، یوسف
رحمانی، امیرحسین
رحیمی، مصطفی
رحیمی‌نهوجی، علیرضا
رضایی، محمدرضا
زند، سعید
زنگنه، محمدرضا

سرلک، علی
سعیدی، جواد
سعیدیان، علی
سلیمانی، مهدی
سلیمی، جواد
شرفخانی، احمد
صادقی‌واعظ، علیرضا
صالحی، محسن
صمدی، اسدالله
ظهیری، علی‌اصغر
عابدینی، محمد
عارفی، علی
عباسی، روح‌الله
عبدی، داود
غیاثی، محمدحسین
فاطمی‌نسب، روح‌الله
فتحی، امیرحسین
قرائی، علی

کاظمی‌نیا، محمد
کاظمی‌قمی، اسماعیل
کرمی، مصطفی
ماندگاری، محمدمهدی
محمدخان، یحیی
محمدزمانی، جواد
محمدی، علی
محمدی‌هوشیار، علی
معماریان، محمدمهدی
معین‌فر، عباس
مفتح، محمد

نجفی، علیرضا
نطنزی، حسین
نظافتی‌آملی، کمیل
نوروزی، علیرضا
نیکوئی، زکریا
وافق، مجید
ولدان، محمدباقر
ویسی، حجت


و آقایان:
سیدمحمد جوادی
سیدرضا نریمانی
سیدعلیرضا شفیعی
سیدمحمد حسینی

ابوذری، رضا
احمدنژاد خلخالی، محمدعلی
اصغردوست، محمد
اویسی، صادق

باقری، عبدالله
بنواری، محمد
بهتویی، محمد
بیابانی، محمدعلی
بیوکافی، ابوذر
پناهی، نریمان
پورزرگری، محمدرضا
تاجیک، رضا
تاری، محمود
توزنده‌جانی، مهدی

حائری، علی‌اکبر
حاجی‌زاده، احمد
حاذق، مجتبی
حشمتی، رضا
خادم‌الحسینی، هادی
خاکساری، علیرضا

درستکار، علیرضا
راهزانی، عماد
رحمانی، یاسر
رحیمی، علی
رحیمی، یوسف
رسول‌زاده، رضا
رسولی، مهدی
رمی، حمید

سالاروند، امیرحسن
سلحشور، مهدی
سیاح‌گرجی، مسعود
صمدی، مجتبی
طاهری، محسن
طاهری، مرتضی
عباس‌پور، حسین
عرفانپور، میلاد
عینی‌فر، حسین
فراهانی، محمد
قاسمی، وحید
قربان‌پور، جواد

کاویانی، محسن
کثیری‌نژاد، مظاهر
کلامی‌زنجانی، ولی‌الله
گروسی، حسن
لطفی، حسن
محسنی‌فرد، احسان
محمدی، اصغر
مرادی، محسن
مقدم، امین
میرزایی، اسلام
میرنژاد، داود

نازک‌کار، علی‌اکبر
ناصحی، محسن
نداف‌پور، محمد
نعیمی، امیر
نوازنی، رحمان
واعظی، احمد
وافق، حمید
هوشیار، حسین
یراق‌بافان، مجید
یزدانی، رضا

و خانم‌ها:
آراسته‌نیا، زهرا
باقرزاده، رویا
فرقانی، زهرا

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۶۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود/ دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند

مجموعه برنامه دادیار در این هفته به موضوع "نقش قوه قضائیه در حفاظت از حقوق عامه" اختصاص داشت که با حضور احمد قاسمی، مدیر کل حمایت از حقوق عامه قوه قضائیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی در ابتدای این بحث در خصوص مفهوم حقوق عامه گفت: حقوق عامه در قوانین موضوعه تعریف نشده است، ولی آنچه که هم اکنون قوه قضائیه در دستورالعمل، نظارت و پیگیری تعریف می‌کند این است که حقوق عامه همان حقوق مقرر در قانون اساسی و قوانین موضوعه است که نقض آن ابعاد یک محله، منطقه یا یک شهر را در معرض آسیب و خطر قرار می‌دهد که در این رابطه می‌توان به نقض حقوق زیست محیطی، سلامت و امنیت انسانی و استانداردهای اجباری اشاره کرد.

مدیرکل حمایت از حقوق عامه قوه قضائیه تصریح کرد: مخاطب حقوق عامه یک محله، منطقه یا یک شهر است، اما زمانی که جرم علیه یک شخص اتفاق می‌افتد این موضوع ناظر به حقوق خصوصی است که طریق طرح دعوای آن متفاوت از حقوق عامه است.

قاسمی در رابطه با مبنای قانونی حمایت از حقوق عامه نیز بیان داشت: در بند ۲ اصل ۱۵۶ قانون اساسی وظیفه قوه قضائیه احیای حقوق عامه مقرر شده است همچنین به موجب مواد ۲۲، ۲۹۰ و ۲۹۳ قانون آئین دادرسی کیفری این وظیفه به نهاد دادسرا شامل دادستانی کل کشور و دادسراهای سراسر کشور محول شده است.

حفظ حقوق عمومی وظیفه نهاد دادسرا است

وی تاکید کرد: حفظ حقوق عامه یکی از وظایف دادستان‌ها و نهاد دادسرا است که در دیگر کشورهای دیگر نیز به همین شکل است.

مدیرکل حمایت از حقوق عامه قوه قضائیه تصریح داشت: اگر بخواهیم به صورت موسع حقوق عامه را تفسیر کنیم، شامل همه حقوق مردم در فصل سوم قانون اساسی خواهد شد. مردم در قانون اساسی از ۷۰ حق برخوردار هستند که حقوق عامه شامل همه این حقوق می‌شود، ولی زمانی که ما قصد داشتیم لایحه صیانت از حقوق عامه را تدوین کنیم و یا معاونت حقوق عامه را در دادسرای کل ایجاد کنیم مفهوم مضیق آن را در نظر گرفتیم که شامل اموال عمومی، انفال مانند اراضی ملی و اراضی دولتی، سواحل و… و همین طور حدود زیست محیطی استانداردها است و دلیل هم این بود که شاید دیگر بخش‌های قوه قضائیه وظیفه حفظ و احیای حقوق دیگر را دارند و وظیفه معاونت حقوق عامه در دادسرای کل بیشتر ناظر به مباحثی است که به آن اشاره داشتم.

وی با تائید اینکه دادستان‌ها هم اکنون بیشتر بر رسیدگی بر پرونده‌های قضائی، بازجویی، تحقیق و کشف جرم متمرکز شده‌اند، گفت: ورود دادستان به همه حوزه شاید به نوعی نقض تفکیک قوا و مداخله در امور اجرایی باشد به عنوان مثال اگر دادستان متوجه یک جاده‌ ناایمن شود تنها کاری که می‌تواند انجام دهد این است که تذکر دهد و خود نمی‌تواند به تنهایی کاری را انجام دهد.

مدیرکل حمایت از حقوق عامه قوه قضائیه ادامه داد: بر اساس دستورالعملی که رئیس قوه قضائیه تصویب کرده‌اند به دادستان‌ها این اختیار داده شده که موارد نقض حقوق عامه یا نقض قریب الوقوع حقوق عامه تذکر داده شود، در مواردی دستور توقف صادر کنند و اگر هم این دستور نقض شد تعقیب کیفری انجام دهند.

قاسمی اذعان داشت: دادستان‌ها در حوزه اعلام تذکر نمره ۱۸ از ۲۰ را دریافت می‌کنند، ولی در مورد اینکه آیا این تذکرها نتیجه بخش بوده است؟ پاسخ منفی است، ممکن است دادستانی موردی را تذکر دهد، ولی زمانی که در جای دستگاه اجرایی قرار می‌گیریم، دستگاه‌های اجرایی هزار مانع دارند؛ به عنوان مثال در حوزه قانون هوای پاک، دادستان‌های ما چقدر دستور و تذکر داده‌اند. ۱۶ دستگاه اجرایی، باید قانون هوای پاک را اجرا کنند، ولی وقتی وارد این دستگاه‌ها می‌شویم مواردی را احصا کرده‌اند که مانع از اجرای این قانون شده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال شهرداری‌ها وظیفه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی را برعهده دارند، اما آیا توان مالی این کار را دارند؟ یا شهرداری مکلف است به ازای هر فرد ۱۵ مترمکعب فضای سبز ایجاد کند، اما آیا توانسته است؟ وزارت نفت مکلف شده است ظرف سه سال بعد از تصویب قانون هوای پاک، تولید بنزین، نفت کوره و نفت سفید را استاندارد تولید کند، اما آیا توانسته است این کار را انجام دهند؟

مدیرکل حمایت از حقوق عامه قوه قضائیه با تاکید بر اینکه مهمترین مانع دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون هوای پاک، بحث بودجه است گفت: به عنوان مثال ۱۲ میلیون موتور سیکلت داریم که ۸۵ درصد آن‌ها فرسوده هستند، هر موتورسیکلت به اندازه ۳ یا ۴ خودرو آلودگی ایجاد می‌کند که باید نوسازی و یا برقی شوند، مردم که خود توان انجام این کار را ندارند، آیا وزارت صنعت می‌تواند این کار را انجام دهد؟

دادستان‌ها نباید در مدیریت اجرایی مداخله کنند

قاسمی تاکید کرد: تذکر از سوی دادستان وجود دارد و گاهی اوقات این مداخلات به جایی می‌رسد که مقامات اجرایی گله مند می‌شوند و این کار را مداخله در امور اجرایی می‌دانند.

وی با بیان اینکه دادستان‌ها نباید در بحث‌ها و مدیریت اجرایی مداخله کنند، گفت: گاهی تذکرها و اخطار دادستان‌ها به حدی است که در مظان مداخله در امور اجرایی قرار می‌گیرند. حفظ حقوق عمومی مقدمه‌ای دارد که باید آن را بپذیریم، حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود و نیازمند بودجه، امکانات و منابع انسانی است لذا تا زمانی که این امکانات وجود ندارد نمی‌توان این حقوق را حفظ کرد و باید این موضوع را بپذیریم و این مسئله ناظر به دستگاه‌های اجرایی است وگرنه قوه قضائیه کار خود را انجام می‌دهد.

مدیرکل حمایت از حقوق عامه قوه قضائیه تاکید کرد: دادستان‌ها وظیفه قانونی خود را انجام می‌هند و موانع موجود هم باید با یک برنامه‌ریزی طولانی مدت و اصلاح روندها برطرف گردد. موانعی وجود دارد که مدیران شخصاً نمی‌توانند این موانع را برطرف کنند و باید یک سیاست گذاری کلی‌تری صورت گیرد تا این موانع برطرف شود.

قاسمی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای احیای حقوق عامه اذعان داشت: قوه قضائیه از سال ۱۳۹۵، معاونت حقوق عامه را در دادستانی کل و در همه دادسراهای مراکز استان‌ها ایجاد کرده است و در شهرستان‌ها هم دادستان‌ها و رؤسای حوزه‌های قضائی بخش، مأمور شده‌اند.

لایحه صیانت از حقوق عامه در شرف ارسال به دولت است

وی افزود: همچنین قوه قضائیه لایحه صیانت از حقوق عامه را تدوین کرده که هم اکنون در شرف ارسال به دولت و مجلس برای تصویب است که در این لایحه، ضمانت اجراها تکمیل و مورد توجه قرار گرفته است.

مدیرکل حمایت از حقوق عامه قوه قضائیه تصریح داشت: بعضی از موارد نقض حقوق عامه، ضمانت اجرا دارند، ولی برای بسیاری از موارد نقض حقوق عامه و نقض حقوق مندرج در قانون اساسی ضمانت اجرا وجود ندارد که این لایحه برای مواردی که در قانون مسکوت مانده بود و ضمانت اجرا نداشت، ضمانت اجرا پیش بینی کرده است.

وی تاکید کرد: همه مواردی که در قانون، ضمانت اجرای مصرح ندارند در این لایحه برای آن‌ها مجازات درجه شش پیش بینی شده است.

قاسمی افزود: متن لایحه صیانت از حقوق عامه در قوه قضائیه نهایی شده است و باید مراحل تصویب را طی کند.

مدیرکل حمایت از حقوق عامه قوه قضائیه اظهار داشت: در حوزه‌های متعدد پرونده‌های زیادی در بحث تصرف اراضی ملی، بستر رودخانه‌ها و تغییر کاربری اراضی زراعی داریم. در پایان هر سال از معاونت‌های حقوق عامه دادستان‌های سراسر کشور آمار را جمع بندی می‌کنیم و یک آمار کلی راجع به عملکرد حقوق عامه در بخش‌های مختلف داریم. در مجموع آنچه که به عنوان پرونده به دستگاه قضائی می‌آید مورد رسیدگی لازم قرار می‌گیرد.

وی تصریح داشت: در حوزه تغییر کاربری قضات ما رأی به قلع و قمع بنا می‌دهند، اما با توجه به اینکه در این رابطه کار فرهنگی صورت نگرفته است، تغییر کاربری نقض مهمترین ارزش‌های جامعه محسوب نمی‌شود، اگر فردی سارقی را بگیرد همه به او کمک می‌کنند، ولی اگر خانه کسی که تغییر کاربری داده باشد را خراب کنید مردم کنار او می‌ایستند و این فرهنگ سازی صورت نگرفته که این فرد چه آسیبی وارد می‌کند، سازمان امور اراضی و وزارت جهاد کشاورزی متولی تخریب بنا است که این تخریب هم هزینه دارد و ضمن آنکه هیچ بلدوزری در بخش خصوصی این کار را نمی‌کند، چون مردم آن بلدوزر را تخریب می‌کنند.

قاسمی گفت: دادستان ما دستور تخریب تغییر کاربری اراضی را می‌دهد، ولی سازمان امور اراضی باید مقدمات تخریب را فراهم کند و این در حالیست که این سازمان بودجه بسیار ضعیفی دارد و گاهی نیز برای تخریب تجمع صورت می‌گیرد و شورای تأمین استان با توجه به ملاحظات سیاسی خواستار تعلل در اجرای حکم تخریب می‌شود بنابر این به این شکل اجرای آرا به تعویق می‌افتد.

وی افزود: در بحث جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی موفقیت بسیار کمی حاصل شده است، اراضی کشاورزی مدام تغییر کاربری پیدا می‌کنند و سطح این اراضی محدود می‌شود و شاید اگر به همین صورت پیش برود تا ده سال دیگر در شمال کشور اراضی برای کشت و کشاورزی و باقی نماند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دانشجویان آمریکا نمی‌خواهند شریک ظلم اسرائیلی‌ها باشند
  • تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت
  • نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش
  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است
  • عکس هوایی از روستای چوبی شفت قبل از اینکه در آتش بسوزد!
  • انجام ۵۰ درصد از نقشه برداری امامزاده ابراهیم(ع) شفت تا فردا
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • (ویدیو) صحنه‌هایی دردناک از وضعیت مردم پس از آتش‌سوزی در امام‌زاده ابراهیم شفت
  • صحنه‌هایی دردناک از ‌وضعیت مردم پس از آتش‌سوزی در امام‌زاده ابراهیم شفت‌ + ویدئو
  • حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود/ دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند